Op maandag 24 oktober organiseert Wijkcentrum De Kolk in Ede een open dag

Op maandag 24 oktober organiseert Wijkcentrum De Kolk in Ede een open dag met als hoofd act, het circus in de Zorg, Circus Sijm. “Hooggeëerd publiek, Kom dat zien, kom dat zien!

Wijkcentrum De Kolk, aan de Schaapsweg 7a in Ede, wil op haar open dag met de presentatie van allerlei eigen activiteiten ook graag iets doen voor kwetsbare groepen en de Zorg. In deze tijden van onzekerheid en onrust willen wij in ieder geval één zekerheid geven, dat we een fantastische dag willen verzorgen met Circus Sijm, het Circus in de Zorg voor kwetsbare groepen met ook plaatsen voor senioren en kinderen.

Open Dag

Om 10:30 uur start de open dag (tot uiterlijk 17:00 uur) waar zowel de Kolk als hurende partijen van de Kolk zich presenteren met eigen cursussen en activiteiten. Daarnaast zijn er leden van het wijkteam aanwezig met informatie over diverse onderwerpen. Als u dus een activiteit zoekt, maar ook als u nog vrijwilligerswerk zoekt, kom deze dag gewoon eens vrijblijvend, gezellig kennismaken met Wijkcentrum de Kolk! Onder genot van een kopje koffie/thee of frisdrankje genieten van hapjes, muziek, entertainment en informatie-kraampjes. Voor de kinderen is er ook een springkussen of kunnen ze bv air hockeyen.

Circus Sijm

Circus in de Zorg zet haar tent op het veld achter wijkcentrum de kolk. Dat opbouwen is al een beleving op zich. Als daarna de clowns, acrobaten en andere artiesten in kostuum arriveren is het feest al bijna compleet. En dan moet de voorstelling nog beginnen!

De show zelf is al net zo persoonlijk. En helemaal afgestemd op de belevingswereld van het publiek. Of dat nu ouderen, gehandicapten of mensen met een beperking zijn. Bij binnenkomst in de circustent begeleiden de artiesten de bezoekers, in rolstoel of te voet, naar hun plek. Zit iedereen? Dan gaan de lichten uit, start de muziek en stapt circusdirecteur Frank in de spotlight. De show begint……

Het circus verbindt verschillende doelgroepen en koppelt authentieke circusdisciplines aan artistieke ontwikkeling. De artiesten vormen een bonte mix van gelouterde professionals en afgestudeerde talenten van circusopleidingen. Samen creëren ze een plek vol magie en avontuur, die de dagelijkse beslommeringen even helemaal doen vergeten.

Er zijn 3 voorstellingen om 11:30, 13:30 en 15:30 uur waarbij er kwetsbare groepen via al uitgenodigde organisaties het circus bezoeken met kaartjes. Bij elke voorstelling zijn er plaatsen (met kaartjes) voor kinderen/senioren over. Op de dag zelf kunt u aankomen in De Kolk voor deze kaartjes voor de voorstellingen. Maar vol is vol! Tot 24 oktober!

Voor meer informatie, kunt u mailen naar beheer@dekolkede.nl of bellen naar 0318-612022. U kunt ook op de website kijken voor meer informatie: www.dekolkede.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *