Humanitas helpt je bij administratie en financiën

Humanitas Thuisadministratie en Langdurig Financiële Ondersteuning in Ede helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Voorkom onnodige financiële problemen. Aarzel niet om hulp te vragen. Ook als je al schulden hebt gemaakt of je post niet meer durft op te maken.

Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie die professioneel geschoolde vrijwilligers inzet voor allerlei (maatjes)projecten. In de gemeente Ede doet Humanitas dat met vrijwilligers voor de projecten ThuisAdministratie en Langdurig Financiële Ondersteuning.

Sinds januari is de coördinator van Humanitas gemeente Ede, Edith Peters-Pols, op dinsdag- en donderdagochtend aanwezig in de Kolk. Zij zal een van de ruimtes gebruiken als werkplek. Haar deur staat altijd open. Heb je direct hulp nodig of zou je graag met een vrijwilliger van Humanitas kennis willen maken om samen aan de slag te gaan? Loop dan zeker even bij Edith naar binnen.

Coördinator Humanitas gemeente Ede

Edith Peters-Pols

06 351 21 880

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *