SchilderPlezier komt in buurtcentrum de Kolk

Beste mensen, 

In februari 2023 begin ik met schilderlessen in het buurtcentrum de Kolk. Mijn naam is Jon Zijlstra en ik geef les in realistisch schilderen. Dat doe ik met heel veel plezier, vandaar de naam SchilderPlezier. Als je een creatieve besteding zoekt of je schildert al langer maar wil nog meer leren, dan kun je bij SchilderPlezier terecht.

Hoewel er al schilderlessen worden gegeven in de Kolk, denk ik dat ik wat kan toevoegen. Bij mij worden er naast lekker schilderen, technieken en kleurkennis geleerd. Hiermee kun je na verloop van tijd en oefening alles schilderen wat je wilt. We schilderen klassikaal (erg gezellig) met olieverf op paneel (1e jaar) en daarna ook op doek (2e jaar). In het 2e jaar is er ook ruimte om eigen voorbeelden mee te nemen om te schilderen.

Wil je echt goed leren schilderen dan moet je daar wel wat tijd in willen steken, ook thuis. De lessen zijn 3,5 uur, één maal per 2 weken. De lessen beginnen in februari en september op maandag-, vrijdag- en zaterdagmiddag, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Wil je meer informatie en/of je inschrijven? Kijk dan op www.schilderles1.nl . Voor informatie kun je bellen 06 10469774. 

Deze tomaat zou zomaar jouw eerste resultaat in de eerste les kunnen zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *